Vi alla har ett inre onyttigt monster, mitt är våfflor

belgiska-våfflorDe flesta av oss människor har ett inre sug efter sötsaker, många har ett stort sug efter t.ex. vingummi eller liknande medans vissa har ett sug efter kakor och för min del är det kakor som är mitt stora problem att hålla mig borta från. När det gäller val av kakor så är våfflor mitt stora problem, jag tror våfflor klassas som kakor?.

Det finns helt enkelt inget bättre än våfflor i min värld när det kommer till att välja mellan kakor, visst det finns en hel del andra riktigt goda kakor att välja mellan men grejen med våfflor är ju att man kan välja så mycket olika pålägg att använda sig ut av. Många jag känner använder sig ut av grädde och lite bär men det är inget jag känner höjer våfflans smak och jag föredrar faktiskt att ha lite glass med bär på våfflan.

Anledningen till att jag gör detta inlägg är för att jag har funderat på att köpa ett nytt våffeljärn men har lite svårt att bestämma mig för vilket jag vill ha. Frågan är om jag inte skulle prova köpa ett belgiskt våffeljärn i stället för ett vanligt som jag redan har hemma. Saken är ju att det vi redan har hemma är ganska dåligt då det har rätt så många år på nacken men jag har alltid varit sugen på att köpa ett belgiskt för att prova lite nya saker.

Bästa våffeljärn har ganska bra information om vilka våffeljärn som är bra dock verkar sidan inte ha tagit med några bra belgiska våffeljärn förutom ett som kostar skjortan. Jag är inte sugen på att köpa ett våffeljärn för över 2000 kronor för att sedan bara använda det några fåtal gånger per år, ekvationen går direkt inte i hop.

Media Markt har annars ett ganska billigt våffeljärn Princess Sandwich som jag är sugen på att prova som bara kostar 399:- och det känns som ett okej pris för att börja prova göra egna belgiska våfflor. Skulle det dock vara så att jag blir helt förälskad så kan jag så klart gå upp i pris och köpa ett lite dyrare vid ett senare tillfälle.

Om jag köper ett kommer jag så klart recensera våffeljärnet här på bloggen!