Någon som har tips på en bra bärstol?

bästa-bärstolenJag önskar att jag köpte en bärstol redan från början men jag blev aldrig riktigt klok på vad som är bra eller inte och när känner jag bara för att köpa en för 1500-2000 kronor och hoppas på att den är bra.

Man vill ändå inte köpa en bärstol som inte är säker för säkerheten är allt för en förälder som mig men det är precis som när man letar efter en bra TV, man läser och läser hur mycket som helst och hade man frågor innan man började läsa så slutar det med att man har ännu fler frågor när man har läst klart.

Bärstol borde ju vara relativt enkelt att hitta men efter ha läst flera test så verkar inte Haglöfs bärstolarna vara speciellt bra som jag först tänkte köpa. Tydligen har de dåligt eller till och med dåligt med skydd på sidorna plus att barnet endast fästs med en rem runt bröstkorgen.

Från vad jag har läst på diverse olika sidor på nätet så ska dock märket Vaude göra riktigt bra bärstolar så just nu lutar det åt att köpa en sådan faktiskt även om det kostar betydligt mer än Haglöfs.

Fast Haglöfs är ju väldigt billiga så det kanske inte är riktigt rättvist att jämföra dessa två märken och Haglöfs ser också billigare ut men jag trodde ändå att de skulle vara säkra vilket de inte är.

Dessa sidor har jag än så länge gått igenom

Jag får se vad mer jag kan hitta innan jag beställer bärstolen men det är framförallt Vaude Comfort jag tittar på just nu då den får fått höga poäng i olika tester bland annat i Smartsons test.