Nu kommer äntligen våren, 17 grader!

Nu kommer äntligen våren!. Snacka om att kunna njuta i solen till 100% och där jag har suttit i över 3 timmar idag är helt vindstilla. Vi har nämligen en plats i trädgården som är helt vindisolerat och när solen stod på som mest så gick temperaturmätaren upp till 17 Celsius.

Kontrasten mellan -3 grader till +17 grader på bara en vecka är nästan svårt att förstå och det känns som man verkligen har fått vänta på värmen nu. Men nu äntligen kommer det väl bli varmare framöver, dock finns där en hel del saker som måste fixas.

T.ex. så behöver jag fixa nya sommardäck till bilen, något som jag har helt missat av någon anledning. De jag har nu har bara 2 mm kvar och det dröjer inte länge innan de inte är godkända, med tanke på hur mycket vi kör.

Sen behöver vi ta ett ryck i trädgården, för där finns ganska mycket skräp som har kommit till över vintern. Skräp som man bör slänga direkt, men som av någon anledning hamnade i trädgården i stället. Dumt? definitivt. Jag borde tagit tag i det direkt i stället för att skjuta på problemet och konstigt nog så lär man sig aldrig.

Jag kommer försöka dra igång mitt bloggande lite igen och även om jag haft uppehåll då och då, så har jag alltid kommit tillbaka. Nu känns det i alla fall som att jag har mer tid över regelbundet, vilket jag inte hade alls när barnen var små.

Förhoppningsvis så kan jag hålla igång skrivandet och tiden för utvisa hur det blir. Det värsta som finns är dock tvång och jag skriver helst bara när jag har lust att skriva. Men jag är en ganska impulsiv person så det är nog anledningen till varför det blir som det blir.