Kontakt & Om mig

Hanna heter jag och är i 30-årsåldern och älskar att läsa litteratur inom personlig utveckling men jag har även en stark dragningskrav till den svenska naturen som ligger mig nära hjärtat. Personlig utveckling är den del i mitt liv som jag verkligen brinner för och mycket av detta beror på den tuffa uppväxt jag fick när jag var liten och i dag strävar jag efter att bli en säkrare men framförallt en bättre människa.

Jag har en liten familj med två barn och en man jag älskar över allt annat och mycket av mitt bloggande handlar så klart om min underbara familj men även min personliga utveckling som en viktig förgrening i mitt liv.

Jag har fått frågan någon gång varför jag är så anonym och det beror på min svåra uppväxt som jag ej vill ta del av längre och vill helst undvika.

Förhoppningsvis finner du mina inlägg intressanta, kanske inte alla men vissa och jag hoppas personer vill kommentera men även diskutera aktuella ämnen här på bloggen. Jag älskar att föra en sund diskussion som alla kan ta del av.

Om det finns någon anledning du vill kontakta mig kan du alltid skriva i formuläret nedan så återkommer jag snarast.

Lämna ett svar